Terra d'arròs, sons de marjal

Carles Dénia i Sílvia Ampolla, al festival Amfibi del Saler

| 01/10/2016 a les 07:00h

El festival Amfibi, que se celebra a l'Albufera de València des del 2011, coincideix enguany amb el temps de sega de l'arròs i programa a la Casa Forestal del Saler les actuacions del cantaor de Gandia Carles Dénia i la cantadora ebrenca Sílvia Ampolla. La cita és el dissabte 1 d'octubre i l'entrada és gratuïta. 
Carles Dénia Foto: David Segarra

El festival Amfibi l'organitza la Fundació Assut i posa el focus sobre el paisatge i la naturalesa dels aiguamolls on es conrea l'arròs. Dissabte passat s'hi va projectar la pel·lícula ambientada a Doñana La Isla Mínima, d'Alberto Rodríguez, i aquest dissabte 1 d'octubre és el torn de la música, amb un programa doble que arrencarà a les 19 h amb el títol de Músiques de les terres d'arròs.

Primer actuarà Sílvia Ampolla, amb un cançoner que poua en la música tradicional de les Terres de l'Ebre, i tot seguit Carles Dénia, amb la seva rondalla La Nova Rimaire, recrearà tot un repertori popular de cant d'estil, jotes, seguidilles, fandangos, malaguenyes... i, per descomptat, cants de batre.

L'endemà, diumenge 2 d'octubre, Carles Dénia cantarà amb el grup de percussions ibèriques Coetus, del qual forma part des fa un temps, a la sala Albéniz de Tiana. Serà pocs dies abans que es presentin a Manresa com a un dels plats forts de la Fira Mediterrània.



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Carles Dénia, Sílvia Ampolla, Amfibi