estrena

Carlitos Miñarro es revela com a pura electricitat

Estrenem el segon avançament del proper disc del músic targarí, 'Impuls'

| 29/08/2017 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa
Carlitos Miñarro publica el tercer disc en tres anys, i continua buscant un públic ben divers. Si el seu anterior Superbaby (Kasba Music, 2016) estava dirigit al públic infantil, el targarí s'omple de força i vitalitat a la nova entrega, Impuls (Kasba Music, 2017), un disc que suposa un retorn a la rumba i al rock més belluguet, canalla i bohemi.



"Pura electricitat" és el segon tall d'Impuls, i segueix ben bé la línia d'una rumba rocanrolera i animada. De temàtica amorosa, la cançó és un cant i mostra d’admiració cap a qui és font d’inspiració de l’artista targarí. Al tall hi han participat diversos artistes que Miñarro assenyala com a "dream team" de la rumba: Sisco Ayala a la bateria, Xavier Reyes al violí, Josep Maria Virgili al baix, David Torras a la guitarra elèctrica, Pep Lladó al piano i Jordi Noró a les congues, mentre que ell mateix s’encarrega de la guitarra espanyola, la veu i les palmes.

L'àlbum sortirà complet el dia 8 de setembre, tant a les botigues físiques com a les plataformes digitals. Mentrestant, a més de "Pura electricitat", el músic ens ha deixat tastar una altra rumba bonrotllera, "Com l'heura".

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Impuls, estrena, Carlitos Miñarro, rumba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.