festivals

Vilafranca ajorna la 14a edició del ViJazz

El festival de maridatges i música jazz del Penedès no celebrarà l'edició prevista per finals de juliol

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 08/07/2020 a les 11:30h

Vijazz 2019
Vijazz 2019 | Arxiu
Finalment, aquest estiu no es podrà gaudir de la combinació de maridatges i actuacions musicals que ofereix anualment el ViJazz de Vilafranca del Penedès. L'Ajuntament de Vilafranca i Tastavins Penedès han anunciat la cancel·lació del certamen previst pel cap de setmana del 24 de juliol, que enguany hauria celebrat la 14a edició amb artistes com Carles Benavent, acompanyat de Tino di Geraldo i Jorge Pardo. Pere Regull, alcalde del municipi, juntament amb el president de l'entitat Max Margalef, van fer pública la decisió en roda de premsa a la Casa de la Vila.

Enguany, l'organització ja va pressentir a principis de juny la possibilitat de la cancel·lació de la jornada: "Ja vam anunciar que no cometríem cap irresponsabilitat. En aquest moment el més assenyat és cancel·lar el ViJazz 2020". Regull recull entre els arguments de la decisió, la certesa que el virus continua vigent fins al punt d'haver hagut de reconfinar una comarca sencera. "El virus estava en recessió i ara s’està demostrant que la pandèmia no està aturada", admetia l'alcalde.

Així doncs, explicaven que davant d'aquesta situació no era viable tirar endavant el projecte del ViJazz, que entre els seus objectius té el de fer-lo arribar a tanta gent com sigui possible i amb el requisit d'evitar aglomeracions, seria un contrasentit. Tanmateix, l'equip va voler fer agraïment a les institucions i autoritats, i a la confiança dels 22 cellers que havien confirmat la presència a l'edició del ViJazz 2020, així com als músics que també hi havien de participar. A més, va afirmar que comptarien amb ells per a les properes edicions. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, coronavirus, Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ViJazz, festivals, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.