Actualitat

«La barca del temps»: la cançó preferida de Ferran Palau

El cantant de Collbató confessa la seva admiració pel tema de Marina Rossell

Parlem amb el músic com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una trentena d'artistes

| 02/08/2021 a les 17:00h

Ferran Palau
Ferran Palau | Michal Novak
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -com Miki Núñez, Guillem Solé (Buhos), BethPupil·lesJoana SerratLa QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita.

Ferran Palau assegura que pensaria en la cançó de la cantautora penedesenca al marge que sigui en català o algun altre idioma: "Ara mateix em ve al cap 'La barca del temps' de la Marina Rossell, encara que no veig l'idioma com una categoria! Té una producció molt pròxima a cançons meves com 'Cavall blanc' o 'Caic'. Tot i ser dels 80 ha aguantat perfectament el pas del temps, i si s’edités avui, ningú no faria cares rares. Pel que fa la cançó en si, aconsegueix posar-me els pèls de punta. És molt, molt bonica". I és que més enllà de la melodia que hi posa Rossell, la lletra s'inspira en un poema de Salvador Espriu


Amb els seus propis temes -com, precisament, "Cavall blanc" o "Caic"-, a Ferran Palau se'l podrà veure arreu del territori al llarg de l'estiu, perquè de feina no li'n falta: "Tinc un estiu amb moltíssims concerts per Catalunya, tot i que per desgràcia serà impossible tocar a Barcelona fins la tardor. També faré una gira maca per la península que inclourà Galicia, Andalusia, Bilbao, Saragossa, Valencia i Madrid". 


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, la cançó que m'hagués agradat escriure, Marina Rossell, Ferran Palau, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.