Verkami

Un concert de Roigé a 360°, de la mà del Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

Roigé prepara un concert en 360º i cançons inèdites

Mireia Fowler engega una campanya per publicar el seu primer disc

| 29/01/2022 a les 17:00h

Roigé
Roigé
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el concert en 360° de Roigé i el disc debut de Mireia Fowler.
 
ROIGÉ
Roger Canals s'endinsa al món de la música l'any 2013 i debuta amb el treball Paracaigudes (RHRN) el 2016. Sis anys més tard, amb una trajectòria consolidada, prepara un concert en 360° pel pròxim 6 de març al Teatre Auditori de Cardedeu, on amb una banda ampliada repassarà alguns dels temes més celebrats del seu repertori, i estrenarà un grapat de cançons inèdites. Aquest concert pretén ser enregistrat audiovisualment amb tecnologia RV 360º, i estarà disponible tant en streaming com en plataformes digitals.


Per poder tirar endavant aquesta actuació i pagar l'equip necessari, Roigé ha obert un Verkami. Els mecenes que hi col·laborin rebran, amb relació a la quantitat aportada, des de l'entrada del concert fins a marxandatge del músic.

MIREIA FOWLER
La barcelonina Mireia Fowler és cantant i actriu, graduada en Art dramàtic i especialitzada en Teatre Musical. Des de 2019 que publica senzills amb la formació de Marcos Giménez al piano i la producció, Dani Aragües al baix i Samu Salazar a la bateria. Ara, prepara l'àlbum debut, reliEved (autoeditat, 2022), 12 cançons autoproduïdes que formalitzen el seu projecte.


Per fer possible el seu somni, Fowler ha preparat una campanya de Verkami per tirar endavant el seu disc. Els mecenes que participin rebran des del treball físic fins a marxandatge i entrades pel concert de presentació.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Mireia Fowler, Roigé

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.