Actualitat

Es projecta el concert de Lluís Llach al Sant Jordi en so immersiu

Dimecres 6 a la sala Dolby Cinema de Cinesa La Maquinista (Barcelona) es reviurà el concert que va fer el cantautor de Verges el desembre de 2021

A l'acte, hi assistirà Llach i alguns dels artistes que van participar en l'actuació al Palau Sant Jordi

Lluís Llach al Palau Sant Jordi pel Debat Constituent - 18.12.2021

Barcelona, desembre del 2021

| 05/07/2022 a les 17:00h

Lluís Llach
Lluís Llach | Juan Miguel Morales
A finals de l'any passat, Lluís Llach va tornar a pujar dalt d'un escenari amb la seva música i ho va fer al Palau Sant Jordi, acompanyat d'Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés, Joan Reig, JuMontse Castellà, el Mag Lari i la ballarina Marta Carrasco. Després d'una gran feina de postproducció, demà 6 de juliol, es podrà reviure el concert íntegrament en Ultra HD i àudio immersiu Dolby Atmos, a la sala Dolby Cinema de Cinesa La Maquinista a les 10:30 h.

Llach feia catorze anys que s'havia retirat dels escenaris, des del concert de Verges del 24 de març de 2007. El desembre de 2021, però, va tornar a pujar a un per incentivar la participació en la macroenquesta que el Debat Constituent va llençar a la ciutadania per decidir i assentar les bases constitucionals del futur polític de Catalunya. L'artista va fer que aquella cita al Palau Sant Jordi fos especial, única i irrepetible, interpretant alguns dels seus temes més celebrats -com "Venim del nord, venim del sud", "Abril 74", "Companys, no és això", "País petit", "L'estaca", "Que tinguem sort" i "Corrandes d'exili-, braç a braç amb diversos artistes del panorama català.

El realitzador Paulí Subirà i un equip de professionals de Mediapro i TV3 van ser els encarregats de captar cada moment del recital. La projecció es farà a la sala Dolby Cinema de Cinesa La Maquinista, que és l'únic espai que pot oferir la combinació d'un so immersiu Dolby Atmos i una imatge de màxima qualitat HDR Dolby Vision. A més, a l’esdeveniment, hi assistirà tant Llach com alguns dels artistes que el van acompanyar, els tècnics, la responsable de Tecnologia de Mediapro (CTO) Emili Planas i el cap de Realització de TV3-CCMA Paulí Subirà. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, cinema, actualitat, Palau Sant Jordi, Lluís Llach

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.