actualitat

Han hackejat Lildami?

Lildami ha fingit un hackeig a les seves xarxes socials per presentar el nou tema «M'és igual»

| 06/02/2023 a les 10:30h

Lildami
Lildami
Dissabte el compte d'Instagram de Lildami va quedar buit, i a les històries van començar a aparèixer missatges d'un suposat hacker enorgullint-se d'haver-se fet amb el compte del raper. Per Twitter, el músic terrassenc va estar demanant ajuda i difusió en contra del hacker. Ahir, però, la veritat va sortir a la llum: Lildami va confessar que tot era una broma per presentar el seu nou senzill, "M'és igual", que parla, precisament, de les xarxes socials.
 

A la nova cançó, Lildami critica la falta d'autenticitat a les xarxes socials, i reclama donar-los menys poder: "Me la sua, m'és igual, el que em puguis explicar per una xarxa social", repeteix una vegada i una altra el raper. El videoclip, realitzat per Pau Griera, vol retratar això mateix. Carregada d'ironia, tota la peça representa les expectatives cares i poc realistes que se suposa que tenia Lildami per al videoclip: gravar-lo a Punta Cana, amb un Ferrari i una muntanya de bitllets de 100€. Tot això, en contraposició al que realment han pogut aconseguir: gravar-lo davant d'un croma, amb un Ferrari de joguina i conduint un Micra, i amb una muntanya de bitllets falsos amb la cara de Lildami. L'audiovisual acaba amb un missatge que en resumeix la idea: "La vida i la música són històries, no la parafernàlia que les envolta".


Aquest nou tema avança el disc que el músic publicarà el 23 de febrer, Dummy (Halley Records, 2023), però que es podrà sentir en primícia a la festa de preescolta d'aquest dijous 9 de febrer, a l'Enderrock Sona d'aquest mes. A l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (BCN), presentarem el número 343 de la revista Enderrock, que té precisament Lildami en portada, escoltarem el nou disc i parlarem amb l'artista perquè ens n'expliqui els detalls. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lildami, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.