Obituari

Mor Joan Rectoret, exmembre d'Almen T.N.T i Té Punch

El contrabaixista ha mort avui als 65 anys

| 22/10/2023 a les 17:10h

Joan Rectoret
Joan Rectoret
El contrabaixista Joan Rectoret va morir ahir als 65 anys, segons ha informat el9Nou. El músic va començar la seva trajectòria com a baixista en la banda mataronina de proto-punk Almen T.N.T i posteriorment va formar part de la formació granollerina de jazz fusió Té Punch.

En els seus inicis musicals, Rectoret va formar part d'Almen T.N.T, que només va arribar a produir el senzill ¿A dónde vamos hoy? (RDA, 1979). Tot i això, la seva carrera s'ha centrat sobretot en l'àmbit del jazz. Juntament amb Àlex Martínez, Enric Illa i Jordi Pegenaute, el contrabaixista va gravar el disc homònim de Té Punch (Audiovisuals de Sarrià, 1991) i un segon disc publicat el 2010: Intercanvi (Tot Sona). També ha estat professor de baix i combo en diversos centres com el Taller de Músics de Barcelona o l'Aula de Música L'Orquestra de Granollers.



A més, també va gravar diversos treballs om a músic de sessió, com Sollitos (Ariola, 1998) d'Albert Pla, Illo tempore (NO-CD Records, 1996) de Luis Carmona, treballs de flamenc com Tubaru bai (Fonodisco, 2003) de Banis i Flamenco nuevo (ARC Music, 2005) de Rafa El Tachuela, o el disc de músiques del món Libertad (World Village, 2011) de L'Orquestra Àrab de Barcelona.
Especial: Obituari
Arxivat a: Enderrock, Joan Rectoret, obituari, Almen T.N.T, Té Punch

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.