Actualitat

Ós Bru actua avui al LlibreSons

El duet barceloní oferirà una conversa-concert en acústic a les 19 h a la llibreria La Conxita

Remei de Ca la Fresca tancaran el LlibreSons d'enguany el 4 de gener

| 19/12/2023 a les 12:30h

Ós Bru
Ós Bru | Pol Fuentes
La sisena edició del cicle LlibreSons mostrarà, fins al 4 de gener, la passió que senten els músics catalans per la literatura. El cicle combina les cançons en acústic i les recomanacions literàries dels artistes participants a vuit llibreries de Barcelona. L'últim Llibresons abans de tancar l'any serà a càrrec d'Ós Bru, que actuarà avui a les 19h a la llibreria La Conxita (Carrer del Vallespir, 59 - Barcelona). L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia

>> Aconsegueix la teva invitació <<

El duet barceloní de pop-folk Ós Bru oferirà una mirada d'alguns dels llibres que més els han influenciat. Les seves recomanacions literàries giraran al voltant de ​La mort i la primavera (Club Editor, 2017), l'obra més autobiogràfica de la reconeguda Mercè Rodoreda i La pomera i altres contes (L'Altra Editorial, 2021), un recull de contes de misteri de la francesa Daphne du Maurier.

Ós Bru està integrat pels cosins Roger Torrent (veus i teclat) i Víctor Juan (guitarres). Al LlibreSons desgranaran el seu darrer disc, Valldeboira (The Indian Runners, 2022), que parla de la història d’un petit poble penjat sobre dos vessants d’una vall profunda, i en què cada cançó esdevé una miniatura d’aquest indret fantàstic.


Durant els mesos de novembre i desembre s'han pogut gaudir de les actuacions d'artistes com Mar PujolCafé d'AlgerKarla amb KMontse CastellàSergi Carbonell o Adala. L'últim concert-conversa d'aquesta edició del cicle serà el 4 de gener de 2024, amb Remei de Ca la Fresca. Les invitacions pel LlibreSons ja estan disponibles. 
 

>> Aconsegueix la teva invitació <<



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons 2023, Llibresons, ós bru

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.