Concerts

Vine al concert de Salvador Sobral al Gran Teatre del Liceu

El diari Ara i Enderrock regalem dues entrades dobles per veure'l en directe el 8 de febrer

| 26/01/2024 a les 18:30h

Salvador Sobral
Salvador Sobral | Xavier Mercadé
El pròxim 8 de febrer, el portuguès Salvador Sobral pujarà a l'escenari del Gran Teatre del Liceu, en un concert organitzat pel Diari Ara. El músic hi presentarà el seu quart àlbum d'estudi, Timbre (Warner Music, 2023). Si hi vols anar, pots participar en el sorteig de dues entrades dobles fins al dijous 1 de febrer a les 23:45h.
 
Timbre inclou onze cançons originals, deu de les quals escrites en col·laboració amb Leo Aldrey, que també signa la producció del disc. El senzill "Al llegar", un duet amb Jorge Drexler, va ser el primer avançament de l'àlbum que va publicar a finals de setembre de l'any passat. A més del músic uruguaià, a Timbre s'hi poden sentir les col·laboracions de Luisa SobralSilvana Estrada Barbara Pravi. Alguns dels temes del disc, com "de la mano de tu voz", es troben entre els més escoltats de Salvador Sobral.

Segons el mateix Sobral ha explicat a les seves xarxes, el nom Timbre va sorgir per dues raons principals: "La primera, potser la més òbvia, és perquè abans de res en aquesta vida soc cantant, intèrpret, i el que més em defineix i distingeix és la meva veu, el meu timbre. La segona raó és que m'interessa el concepte de timbre com a color, el color de la veu, el color dels instruments. El disc és com una acolorida paleta de timbres que disparen la claredat. Ah! I hi ha una tercera raó per al nom de l'àlbum, i és que el timbre es diu igual en molts idiomes llatins i germànics. S'escriu igual i vol dir el mateix. Sembla que el concepte de timbre és universal i tots hi estem d'acord". El portuguès arribarà a Barcelona després de dos concerts a Alemanya i un a Suïssa.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sorteig, concerts, Salvador Sobral, Liceu, Jorge Drexler

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.