Festivals

El Canet Rock 2024 esgota les entrades per a la desena edició

El festival anuncia que ha exhaurit els 25.000 tiquets que havia posat a la venda

El certamen se celebra el 6 de juliol al Canet de Mar amb noms com Oques Grasses, The Tyets, Figa Flawas i Julieta, entre altres

El Canet Rock celebra 10 anys amb Oques Grasses, The Tyets, Figa Flawas i Julieta

| 18/03/2024 a les 15:30h

El Canet Rock en la seva edició de 2023
El Canet Rock en la seva edició de 2023 | Vicens Tomàs
El Canet Rock ha fet públic que ja ha exhaurit les 25.000 entrades que havia posat a la venda per a la desena edició del festival, que se celebra el 6 de juliol a Canet de Mar. Entre els grans caps de cartell del festival, hi haurà Oques Grasses, The Tyets, Figa Flawas i Julieta. La programació la completen més noms com els de 31 FAM, Els Catarres, Miki Núñez, Ginestà, La Fúmiga, O-Erra i Miquel del Roig.
 

Com a gran novetat d'aquesta desena edició del Canet Rock, el festival ha preparat una actuació especial i única de La Banda Canet Rock, que reunirà un gran nombre d'artistes com Lluís LlachSuu, Gossos, Buhos, Lluís GavaldàCompanyia Elèctrica Dharma, LildamiDoctor Prats, Pau Lobo (La Sra. Tomasa), Els Catarres, The Tyets, Figa Flawas, 31 FAM, La Fúmiga, Miki Núñez i Ginestà. Aquesta banda especial, dissenyada específicament per l'ocasió, serà dirigida per Miki Santamaría i comptarà amb instrumentistes de luxe com Dani Campos, Neirak, Àlex Pérez, Dani Katena, Maria Astallé i Ramon Figueras. 

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Canet Rock, festivals, Canet Rock 2024

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.