Mil i un grups ocupen Calaf

Demà dissabte se celebra el XX festival DesFOLCa't!

| 17/06/2011 a les 11:47h

Demà és dissabte i a Calaf hi ha mercat. Però també la XX edició del festival DesFOLCa't! Hi actuaran entre molts altres El Pont d'Arcalís, Naia, Pascuala Ilabaca, Mercedes Peón, Riu...


En la seva vintena edició, el veterà festival Desfolca’t de Calaf s’avança en el calendari i es concentra enguany en una sola jornada. Demà, dissabte 18 de juny, la vila de l'Alta Segarra s'omplirà d'activitats i concerts gratuïts de matí, tarda, nit i matinada.
De la mà del programa Diversons, el conjunt Ogun Afrobeat desfilarà al migdia pel Mercat de Calaf, i a la tarda començaran tota la sèrie de concerts en diferents espais calafins: el jove grup valencià Naia (17.30 h), l’espectacle de circ Hopa-li! (18 h), els xilens Pascuala Ilabaca i Fauna (18.30 h), una altra de les formacions del circuit Diversons 2011, els cubans Habana con Kola (19.45 h) i una jornada de glosa i cant improvisat amb l’associació Cor de Carxofa (20 h).
A la nit, a partir de les 22 h, hi haurà un incessant devessall de música popular: l’escenari central acollirà la 20a Mostra de Música Popular i Tradicional, amb el conjunt d’artistes del festival i solistes convidats; seguirà l’actuació de la magnètica gallega Mercedes Peón amb el seu avantguardista espectacle Performance (23.30 h), el grup de folk pirinenc El Pont d'Arcalís (1 h, substituint Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que han hagut de cancel·lar l'actuació per motius personals), la comparsa The Brassville Walkers (2.15 h) i, per tancar el festival, l’experiència multimèdia i catalanobalcànica dels discjòqueis de la Balkatalan Experience. Paral·lelament, hi haurà concerts al pub Skàndol amb els rumbers Micu (23.30 h) i al bar Canet amb el jove grup Riu (23.30 h).
Més informació: www.desfolcat.cat

Foto: la cantant xilena Pascuala Ilabaca
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Calaf, desFOLCa't