Gerard Quintana a la presentació del Jiwapop

Sortegem dues entrades dobles per al concert del 24 de maig

| 21/05/2014 a les 06:59h

Aquest dissabte 24 de maig a les 23 h se celebrarà la presentació del festival Jiwapop a la sala Mamá Mandawa de Cerdanyola del Vallès. Gerard Quintana protagopnitzarà la part musical de la festa, on es recaptaran fons per a l'organització Pallapupas. Les entrades tenen un preu de 6 euros anticipada i 8 euros a taquilla, i a Enderrock sortegem dues entrades dobles.
Gerard Quintana Foto: Juan Miguel Morales
El festival Jiwapop tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juny al Parc de la Llacuna de Montcada i Reixac. El Jiwapop collirà música, conferències i tallers. Un dels caps de cartell del Jiwapop serà Gerard Quintana amb Xarim Aresté, que faran un avançament del concert de presentació del seu últim disc, Tothom ho sap (PromoArts Records, 2014).
La sala Mamá Mandawa de Cerdanyola acaba de construir un projecte d'obra social per a la ciutat anomenat Mandawa Unity on se celebraran activitats i esdeveniments que donaran suport a diferents sectors de la població amb risc d'exclusió social. La presentació del Jiwapop serà el primer d'aquests actes, i durant els concerts es podrà donar aliments i roba per a la Creu Roja de Cerdanyola del Vallès.
El concert se celebrarà el dissabte 24 de maig a les 23 h, i les entrades es poden comprar anticipades per 6 euros i a taquilla per 8 euros.

Voleu anar al concert de Gerard Quintana?

Per participar en el sorteig de les dues entrades dobles per al concert de dissabte 24 de maig només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI. Entre tots els que ens escriviu sortejarem les invitacions.
Arxivat a: Concursos