El disc del Sona 9 amb l'Enderrock d'agost

Inclou cançons dels guanyadors de 2013 i els seleccionats de la present edició

| 19/08/2014 a les 07:00h

Amb el número d'Enderrock d'agost hi trobareu el disc del Sona 2014: a més de les 20 cançons dels grups seleccionats en aquesta edició, hi trobareu els temes dels finalistes de l'any passat, Copa Lotus, Morgat Morgat i Llorer.


El novè CD recopilatori del Sona 9 conté l'avançament d'un tema del primer disc de Copa Lotus, guanyador del concurs a l'edició de 2013. Per la seva banda Morgat Morgat, que es va emportar a casa el Premi Joventut, ha volgut donar sortida a la cançó que va gravar a Bucbonera Records amb l'assessorament de Miqui Puig durant les proves semifinals del 2013. Llorer, guanyador del Premi Èxit, aporta una peça inédita. El recopilatori del Sona 9 2014 es complementa amb un tema de cadascun dels 20 grups de la fase preliminar. És un regal per escoltar aquest estiu i comprovar el bon estat de salut de la nova música en català.
A més a més, el disc inclou una cançó de cadascún 20 grups seleccionats per competir a les fases preliminars del concurs d'enguany: Bartolí amb accent a la I, El Pezpsiquiatra, Els Nous Amants, Ian Sala, Inexplicable, Manuela Kant, Nuri Total, Oslo, Panda, Pantaleó, Pentina't Lula, Pink Poni, Poker’s, Recitals a Domicili, Rock Kills, Saint Tropez, Siroll!, Trau, Trinitat Nova i Vellut.
Arxivat a: Enderrock