L'Altaveu comença a sonar

Engega la 26a edició del festival

| 05/09/2014 a les 07:00h

Sant Boi de Llobregat acollirà del 5 al 7 de setembre un seguit de noms que barregen estils i sonoritats diversos amb artistes locals i internacionals. Mishima, José Domingo i Joana Serrat són alguns dels artistes de casa que hi seran presents, mentre que per la part internacional encapçalen el cartell Jacco Gardner, Neil Hastead i Myles Sanko
Mishima Foto: Noemí Elias

El festival Altaveu obre les portes al públic avui divendres 5 de setembre amb una oferta per a tots els gustos. Els propers dies hi seran presents artistes consagrats del panorama català, com ara Mishima, però també hi haurà espai per a descobertes de grups que normalment passen més desapercebuts. És el cas de José Domingo o Joana Serrat, revelacions del panorama local aquest darrer any.
Un dels plats forts de l'Altaveu 2014 serà l'estrena de Big Eril, un espectacle d'El Petit de Cal Eril i Free Spirits Big Band, encapçalat per David Mengual. El pop d'arrel americana de Neil Hastead i el country de Robert Ellis també seran a la cita santboiana, que culmina l'aposta internacional amb Jacco Gardner i el soul de Myles Sanko.
A més a més, l'edició d'enguay incorpora una secció anomenada Altaveu Spoken Word, on la música i altres llenguatges artístics es fusionen amb la poesia oral, o un espectacle de caràcter comunitari coproduït amb Cultura F i protagonitzat pels alumnes de diferents acadèmies amb dansa urbana ballada.
Arxivat a: Enderrock