Oques Grasses, Bongo Botrako i Terratombats al II Festival RumbKP

Se celebrarà el 10 de setembre a Capellades

| 07/09/2014 a les 06:59h

Oques Grasses, Bongo Botrako, Terratombats i el DJ OGT seran els protagonistes, el 10 de setembre, de la segona edició del Festival RumbKP, el primer festival de rumba catalana de Catalunya, impulsat per l’Associació Juvenil RumbKP.
Oques Grasses Foto: Xavier Mercadé

L’Associació Juvenil RumbKP és una entitat sense ànim de lucre formada per una dotzena de joves emprenedors de Capellades, que l'any passat van engegar aquest certamen anual amb l’objectiu de dinamitzar l’economia i la vida cultural de Capellades (l'Anoia).

El cartell d’enguany està format per quatre de les bandes punteres de rumba del país. Així doncs, la vigília de la Diada Nacional de Catalunya (23 h) actuaran a l’esplanada del carrer del Fossar de Capellades Bongo Botrako dins la seva gira We Want Tour 2014; Oques Grasses, que enguany estan presentant el seu segon treball, Digue-n’hi com vulguis (Chesapik, 2014); els anoiencs Terratombats i el dijei OGT. Les entrades del RumbKP ja estan a la venda a través de Codetickets i en diversos establiments de l’Anoia, el Penedès i el Bages. El preu de l’entrada és de 10 euros anticipada i 13 euros el dia del concert.
 
Activitats paral·leles
Els concerts tindran el complement de l’exposició gràfica en memòria de Gato Pérez que es podrà veure la Casa Bas de Capellades, sala municipal d’exposicions del 6 al 10 de setembre. El mateix dia del concert, coincidint amb la vigília de la Diada Nacional de Catalunya, també s’ha previst una conferència sobre la figura de Francesc Romaní i de Puigdengolas (1831-1912) i el debat "El paper de la música en els diferents processos polítics”, on participaran Toni Xuclà, Pau Sastre, Uri Giné, Berni ARsmostrong i Xavi Cassanyes.
Arxivat a: Enderrock