Maria del Mar Bonet, La Gossa Sorda i Oques Grasses al Trovam! 2014

El certamen ocuparà sis espais culturals de Castelló els dies 2, 3 i 4 d'octubre

| 08/09/2014 a les 07:00h

La ciutat de Castelló de la Plana es prepara per acollir els dies 2, 3 i 4 d'octubre la segona edició del Trovam!, un certamen en format de fira-festival que agrupa creadors valencians amb artistes procedents de diferents punts de Catalunya. Maria del Mar Bonet, La Gossa Sorda i Oques Grasses són alguns dels confirmats.
Maria del Mar Bonet

Un total de 19 formacions musicals actuaran repartides en diversos espais culturals de la ciutat: el Paranimf, el Teatre Raal, la Pèrgola i la plaça Santa Clara. A més a més, la Llotja del Cànem i el Centre Municipal de Cultura acolliran el 3 d'octubre les II Trobades de la Indústria Musical, que enguany tindran la participació d'un grapat d'especialistes que analitzaran i debatran al voltant dels reptes de futur de les indústries culturals.
La llista completa d'artistes que hi seran presents és: Maria del Mar Bonet, La Gossa SordaSenior i el Cor BrutalTomàs de los Santos, Pau Vallvé, La Ranamanca, Dani Miquel, El Diluvi, Yacine & The Oriental Groove, Novembre Elèctric, Atupa, Clara Andrés, Oques Grasses, Pepet i Marieta, Pelandruska, Rodamons, La Sra. Tomasa, Tanstupids i Ovidi Twins.
Les entrades anticipades ja estan disponibles, i variaran de preu segons l'espai on tinguin lloc els concerts: 6 euros els del Teatre Raval, 8 euros els de la Pèrgola i 12 euros els del Paranimf. Per la seva part, els abonaments d'1 dia (10 euros) i de 2 dies (14 euros) donaran accés als concerts que tinguin lloc al Teatre Raval i a la Pèrgola.
Arxivat a: Enderrock