El Beefeater In-Edit presenta el cartell

El documental de la banda catalana Autodestrucció forma part de la Secció Oficial

| 05/09/2014 a les 15:00h

La dotzena edició del Festival Beefeater In-Edit se celebrarà entre el 23 d'octubre i el 2 de novembre i tornarà a estar plena de cine, música i històries. Un lloc on caure mort, sobre el grup Autodestrucció és la pel·lícula catalana que serà present a l'edició d'enguany.


L'edició d'enguany s'ha presentat avui 5 de setembre en roda de premsa les diferents pel·lícules que formaran part de l'edició d'enguany, així com totes les seccions i novetats de cara als pròxims anys.
Entre els títols nacionals destaca Un lloc on caure mort (BoogalooFilms, 2014), el retrat del líder d'Autodestrucció, un artista que viu una revolució diària en intentar portar a la seva família pel bon camí quan amb prou feines sap com bregar amb ell mateix ni amb la seva música. A nivell estatal, s'han presentat tres títols més: 160 metros, Europe in 8 Beats i Joe Strummer's Car.
Quant a la part internacional, s'estrenaran a l'In-Edit els documentals de Pulp, Johnny Winter, Alice Cooper, Frank Zappa, Nick Cave i molts més. Tanmateix, onze documentals formaran part de la Secció Excedlents, com el que tracta sobre la discogràfica Sarah Records i l'escena independent. La secció d'homenatge estarà dedicada al documentalista holandès Frank Scheffer. També s'ha anunciat que aquest any el 80% dels títols presentats es podran veure per l'In-Edit TV (la pantalla on-line del festival).

Activitats
A més a més, hi haurà tot un seguit d'activitats paral·leles que formaran part d'aquesta 12a edició. Són l'In-Edit Radio Show (un programa de ràdio realitzat amb sons i declaracions dels documentals que s'han emès al festival), el Doc-Alive, amb música en directe i el Best of Bug, on s'emetran videoclips en pantalla gran. Podeu consultar la programació completa i totes les activitats al lloc web del Festival Beefeater In-Edit.
Arxivat a: Enderrock