Compte enrere per a l'Euskal Herria Sona

El festival de música basca se celebrarà a final d'octubre

| 16/09/2014 a les 07:00h

L'Euskal Herria Sona celebra la 17a edició portant un any més la música del País Basc fins a la ciutat comtal. El tret de sortida serà el 24 d'octubre amb Lou Topet, un grup que conjuga la tradició més folk amb els sons de la llengua basca, i el festival s'allargarà fins al desembre.


Els noms més destacats de l'edició d'enguany són Su Ta Gar, Zea Mays, Kashbad i Balerdi Balerdi, grups ja consagrats que, no obstant això, es complementen amb propostes encara per descobrir, com Tania de SousaEñaut Elorrieta, Musergo o Eratu. Engegaran el festival el 24 d'octubre Lou Topet, i totes les actuacions es repartiran entre les grans sales de la ciutat i espais de petit format. L'objectiu és clar: fer arribar al públic català les delícies que amaga la música del País Basc.
Els grups anunciats fins a la data són: Lou Topet (24 d'octubre), Revolutionary Brothers (25 d'octubre), Ze Esatek (31 d'octubre), Musergo (1 de novembre), Bide Ertzean (2 d'octubre), Mutxikontrapas (7 de novembre), Tania de Sousa (8 de novembre), Kashbad (14 de novembre), Eñaut Elorrieta (15 de novembre), Zea Mays (21 de novembre), Goienetxe Anaiak (22 de novembre), Balerdi Balerdi (28 de novembre), Eratu + Su Ta Gar (29 de novembre) i Ainara LeGardon (6 de desembre).
Arxivat a: Enderrock