Serrat a duet

Celebra 50 anys de trajectòria amb un disc quàdruple carregat de convidats

| 01/10/2014 a les 11:30h

Antologia desordenada (Warner, 2014) es publicarà el proper 4 de novembre: es tracta de quatre discos que repassen 50 temes de Joan Manel Serrat, molts dels quals enregistrats amb duets únics de músics que van de Pi de la Serra a Alejandro Sanz passant per Sílva Pérez Cruz o Miguel Poveda.
Serrat Foto: Juan Miguel Morales

El 18 febrer del 2014 farà cinquanta anys exactes de la primera aparició artística de Serrat: va ser al programa Radioscope, de Ràdio Barcelona. Per celebrar aquest aniversari, el músic publicarà una antologia amb cinquanta cançons escollides per ell mateix: composicions que majoritàriament ha regravat, i que ha reinterpretat moltes vegades en format de duet. A més a més, el disc s'acompanya d'un llibret amb més de cent pàgines que repassen aquesta trajectòria a través de textos i imatges.
Hi ha onze cançons conserven els registres originals, mentre que la resta han estat enregistrades de nou per Serrat, algunes amb molt bona companyia. La llista de duets és llarga: al disc hi col·laboren Pablo Alborán, Luis Eduardo Aute, Paquita la del Barrio, Ana Belén, Maria Bethania, Rubén Blades, Andreu Buenafuente, Calle 13, Estopa, Soledad Giménez, Lolita Flores, Tania Libertad, Carmen Linares, Les Luthiers, Víctor Manuel, Dani Martín, Pablo Milanés, Mina, Ricard Miralles, Noa, Gino Paoli, Sílvia Pérez Cruz, Quico Pi de la Serra, Dulce Pontes, Miguel Poveda, Resaca Sudaca, Miguel Ríos, Silvio Rodríguez, Joaquin Sabina, Alejandro Sanz i Mercedes Sosa.
Arxivat a: Enderrock, joan manel, serrat