Judit Neddermann i Pau Alabajos a Enderrock TV

Lídia Pujol, Jordi Gas i Joano Bosk, coprotagonistes de la setmana

| 27/10/2014 a les 15:00h

 Avui dilluns Judit Neddermann, demà dimarts Lídia Pujol, dimecres 29 el cantautor Jordi Gas, dijous 30 Joanjo Bosk i divendres 31 Pau Alabajos: ells són els 5 protagonistes d'Enderrock TV. 
Judit Neddermann Foto: Arxiu Cra Produccions
 
Tot el que he vist  (TempsRecord, 2014) és el primer disc en solitari de Judit Neddermann : avui ens visita a Enderrock TV i dimecres 29 d’octubre actuarà al Jamboree de Barcelona. Neddermann és també la veu principal de múltiples projectes com The Gramophone All Stars , Verd i Blau o l'espectacle d'homenatge a Calders  Cançons de la veritat oculta . Avui, acompanyada només de la seva guitarra, ens interpretarà una de les cançons compostes per ella mateixa, "Avi".
Dimarts serà el torn d'una altra gran intèrpret: Mariam Matrem  és el tercer disc en solitari de Lídia Pujol , que durant els darrers mesos ha fet gira pels monestirs de Catalunya i dimarts el presenta a Enderrock TV. De fet, aquesta mateixa setmana, dissabte 1 de novembre Lídia Pujol protagonitzarà el concert final de la gira Iter Luminis al Monestir de Sant Llorenç de Morunys.
A mitja setmana de L'illa de Robinson , el cantautor Jordi Gas presentarà el seu treball més personal, titulat GAS (Gas Music, 2013). Ha estat baixista a La Salseta del Poble Sec , Ai Ai Ai, Sau i Jarabe de Palo , i ara presenta un treball amb nou cançons enregistrades, compostes i produïdes per ell mateix.
Joanjo Bosk visitarà el plató d'El Punt Avui Televisió dijous: el 15 de novembre al teatre La Cate de Figueres presentarà el seu nou EP,  Figueres - Guernika . La setmana culminarà divendres amb Pau Alabajos : el 29 de setembre de 2012 va omplir el Palau de la Música de València en un concert històric, i ara l’edita en disc. # paualpalau  (RGB Discos) és el títol del disc doble que presenta divendres a Enderrock TV el cantautor de l'Horta.
Arxivat a: Enderrock