festivals

El festival Terramar es vesteix d'èxits

La segona edició del festival se celebrarà del 20 de juliol al 6 d'agost

Joan Dausà, Els Amics de les Arts i Manu Guix, entre els artistes catalans del cartell

Les 20 cites musicals del mes de juliol

| 13/07/2018 a les 12:00h

Els Amics de les Arts en concert al Canet Rock
Els Amics de les Arts en concert al Canet Rock | Àlex C
Per segon any consecutiu, la localitat de Sitges es vesteix amb roba coòmoda i torna a anar de concerts. L'edició d'enguany del festival Terramar, que tindrà lloc als Jardins Terramar de Sitges durant els caps de setmana compresos entre el 20 de juliol i el 6 d'agost, té un cartell que combina músics de renom internacional amb grups de l'escena local catalana.

Entre els noms que destaquen en la programació del Terramar 2018 s'hi troben la nord-americana Gloria Gaynor i el britànic James Rhodes, així com Luz Casal, Rosario i Diego el Cigala, icones de la música espanyola que acumulen anys de trajectòria als escenaris. Pel que fa a les actuacions de grups locals, el festival també ha volgut apostar per una forta presència de treballs discogràfics en català, i per això participaran en la celebració del festival de Sitges grups com Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Joana Serrat o Manu Guix. A més, en una oportunitat per donar a conèixer el talent local, també es podrà gaudir dels directes de Vic Mirallas, Marina Tuset i Sergi Ramirez, que cada vespre interpretaran les seves creacions a l'escenari del Village a partir de les 8 del vespre, per acomiadar el sol i donar la benvinguda a les nits de concerts. 

El Terramar, a més de tenir un eix vertebrador centrat en la música, també dedica un espai a la gastronomia mediterrània. De fet la xef Fina Puigdevall, que ha estat distingida amb dues estrelles Michelin, oferirà les seves delícies culinàries al restaurant del festival. 
 

Cartell Terramar 2018. Foto: Terramar

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, festivals, Terramar, Joana Serrat, Els Amics de les Arts, Manu Guix, Joan Dausà, Sitges

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.