Actualitat

Sau30 exhaureix les entrades per al concert al Liceu

L'1 de març el gran teatre barceloní vibrarà amb el concert que tindrà un record especial per a Carles Sabater

| 17/01/2019 a les 19:30h

Sau30
Sau30
Després d'haver exhaurit les entrades a sis dels set concerts de pagament que ha fet aquest darrer any el projecte Sau30, el concert al Liceu de l'1 de març no podia ser una excepció. El Festival Mil·lenni ha anunciat avui que s'han acabat les entrades per a l'actuació de Sau30, una de les més màgiques perquè tindrà un record especial per a Carles Sabater, que el 13 de febrer farà 20 anys que va morir.

Però aquesta no serà l'última oportunitat per veure el projecte que vol commemorar els 30 anys de Sau. Abans del Liceu, la formació serà a la Pobla de Mafumet (1 de febrer) i al Kursaal de Manresa (23 de febrer), i després Sau30 actuarà a Inca (8 de juny). A més, la banda prepara noves dates que encara no es poden anunciar.

Sau30 ha servit perquè tornés als escenaris –dues dècades més tard de la seva desaparició– tot l'equip que formava part de Sau. Des de músics fins a tècnics, road managers i, en definitiva, l'estructura que el va convertir en un dels grups més importants de l'escena catalana. En cap cas es tracta del retorn de la banda, sense Carles Sabater aquesta fita és impossible i un fet inqüestionable per tots els components del projecte.

La que era la banda habitual de Sau té les incorporacions del multiinstrumentista Joan Antonell i del mataroní Jonathan Argüelles a la veu. De moment ha ofert concerts a Girona, Castelló d'Empúries, Lleida, Vic, Manresa i Barcelona, i ha exhaurit entrades arreu on ha passat i ha omplert de gom a gom els concerts gratuïts que ha fet. També cal recordar que el primer contacte amb els escenaris del projecte va ser als Premis Enderrock 2018.
 

Cartell d'entrades exhaurides

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festival del Mil·lenni, concerts, Liceu, Sau30, Sau, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.