El somni colorista de Vergüenza Ajena

Estrenem el clip "Vengo con sueño" amb la col·laboració de Rubén Sierra (La Pegatina)

| 07/07/2016 a les 07:00h

La rumba-fusió dels tarragonins Vergüenza Ajena esclata de nou amb el videoclip que estrenem a Enderrock.cat: "Vengo con sueño". 

Vergüenza Ajena. Foto: Nico Vasoin


"Vengo con sueño" és una de les cançons més corejades del darrer disc de Vergüenza AjenaDibujando sueños (Mediaframe Producciones, 2015). Els tarragonins han decidit plasmar-la en un videoclip ple de color a l'estil de les festes populars coloristes batejades. A més, per al clip han tingut la col·laboració d'un amic i company d'escena mestissa, Rubén Sierra de La Pegatina (veu i guitarra). 



El 28 de novembre Vergüenza Ajena tancaran gira a la sala Zero de Tarragona i més tard es tancaran a l'estudi per preparar nou disc de cara a principi del 2017. Aquest estiu tenen l'agenda carregada de concerts: Cunit (9 de juliol), Torredembarra (23 de juliol), Tarragona (29 de juliol), Cambrils (31 de juliol), Vilanova i la Geltrú (2 d'agost), Bonavista (Tarragona, 5  d'agost), Vilarodona (6 d'agost), Conesa (13 d'agost), Ascó (18 d'agost), Roda de Berà (20 d'agost), Calahorra (Navarra, 25 d'agost) i l'Aquelarre de Cervera (27 d'agost).
Arxivat a: Enderrock, rubén sierra, vengo con sueño, videoclip, tarragona, vergüenza ajena, estrena, la pegatina