festivals

La música i l'acció solidària són els pilars del Músiques Sensibles

El cicle de concerts tindrà lloc aquest novembre i desembre al Petit Palau

Amber Run, Paula Valls, Judit Neddermann o Las Migas formen part d'un cartell que destinarà el 10% de la recaptació a ajudar entitats sense ànim de lucre

| 26/08/2017 a les 10:00h

Judit Neddermann
Judit Neddermann | Juan Miguel Morales
El Músiques Sensibles ja ha fet públic el cartell de la cinquena edició. El novembre i desembre d'aquest 2017 tornen els concerts al Petit Palau del Palau de la Música amb un rerefons solidari, ja que el 10% del total de beneficis del certamen es donarà a entitats socials com El Casal (Associació Casal Infantil La Mina), el Salut Mental Barcelonès Nord, el Centre de Serveis Can Pedró, Il·lusions Solidàries i la Fundación Inquietarte.

El festival que vincula cultura i música amb responsabilitat social i compromís enguany portarà set artistes d'estils i procedències diverses. Dues actuacions (les de Carla Morrison i Penny Necklace) ja es van avançar al juliol; la resta, però, començaran el 9 de novembre. Els britànics Amber Run obriran l'edició d'enguany destacant-se com un dels secrets més ben guardats del Regne Unit.

El divendres 10 de novembre serà el torn de Paula Valls i Judit Neddermann, que presentaran els seus respectius discos, la segona fent el concert de tancament de la gira d'Un segon (Satélite K, 2016). El diumenge 19 Miguel Campello, alma mater d'ElBicho, oferirà una actuació en acústic.

Gossos actuaran el dia 23 de novembre en un concert on repescaran les seves cançons més conegudes. Tres dies després serà el torn del cantant del grup Elefantes amb el seu projecte en solitari Shuarma, on només s'acompanyarà de la seva guitarra. Tancarà la cinquena edició del Músiques Sensibles l'espectacle Vente conmigo de Las Migas, el dia 16 de desembre. 

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, músiques sensibles, Palau de la Música, Amber Run, Paula Valls, Gossos, Shuarma, Las Migas, Judit Neddermann, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.