Estrena

Festa i crítica al nou videoclip de Bemba Saoco

Estrenem el primer videoclip del grup hereu de 9Son, que forma part d'un àlbum que veurà la llum aviat i els portarà a les principals capitals europees

| 14/11/2017 a les 08:00h

Bemba Saoco
Bemba Saoco | David Espert
Bemba Saoco és l'aposta per un so contundent, rítmic i amb molta actitud, que beu de les músiques urbanes i fa una clara aposta per l'electrònica. Formen el grup un DJ, bateria, percussió, baix, teclat, dos trombons, una veu masculina i una de femenina.

El grup neix com a resultat del procés creatiu iniciat amb un antic projecte: el grup 9SonVan entrar a l’estudi l’estiu del 2016 amb la intenció de fer una forta aposta musical amb el productor Marc Parrot. En veure que el projecte s'allunyava molt del que s'havia fet fins llavors, van decidir trencar amb el passat i adoptar una nova identitat, i van anunciar el final de la banda fa pocs mesos.

A més de les cançons, la banda ha realitzat un projecte audiovisual que implica més d'un centenar d'actors i aficionats per protagonitzar deu videoclips, rodats arreu del territori català, i que aniran mostrant des d'ara fins a la presentació del directe a principi del 2018.

A Enderrock.cat n’estrenem el primer, "Hòstia". És un tema que vol ajudar que no s’esborri mai la memòria de tots aquells que van protegir pacíficament la democràcia el dia 1 d’octubre de 2017 i van fer possible que la gent votés. Un videoclip i cançó alhora crítics i festius.

Els barcelonins han vingut per irrompre en l’escena musical i cultural amb un so i un missatge rotund. El seu primer treball, Crújelo (U98 Music, 2017), el formen la força d’un so contundent i un ritme sense precedents.

Bemba Saoco obrirà la seva gira a les principals capitals europees, Barcelona, París i Londres, per situar-se així ràpidament davant el públic internacional.


Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, bemba saoco, 9son, estrena

COMENTARIS

Salut i Republica

Joan. Rojo, 15/11/2017 a les 13:13

M'ha agradat molt !!!

Sona a còpia de la música del Polònia

Quim.M, 16/11/2017 a les 10:16

Em sembla molt fluix, em recorda a la música del Polònia. 9son tenis mes ritme

Calien coses així!

Anònim, 07/01/2018 a les 23:34

Gràcies Bemba Saoco! Jo vaig ser-hi, i us agraeixo aquest homenatge.
A part de ser un temazo! Enorme!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.