Estrena

La nostàlgia del nou videoclip d'Els Pets

Estrenem el clip de «No vull que t’agradi aquesta cançó», el segon del disc 'Som'

 Aquest divendres es preestrena la gira a La Mirona de Salt i diumenge actuaran al Liceu de Barcelona

Per què el nou disc d'Els Pets no és a Spotify?

| 13/12/2018 a les 12:00h

La cançó "La vida és molt avorrida sense el teu cos" va ser l'escollida per protagonitzar el primer videoclip de presentació del darrer disc d'Els Pets, Som (RGB Suports, 2018). Per a l'ocasió, els de Constantí van tornar a comptar amb Álvaro Sanz, amb qui ja havien treballat feia anys en peces com "Agost". Ell va encapçalar la idea original i direcció amb la companyia de Mònica Bedmar. Aquest és el tàndem que els ha tornat a companyar per a aquest segon clip del disc Som que estrenem avui a Enderrock.cat. La cançó escollida és "No vull que t'agradi aquesta cançó".


Es tracta d'una peça trista i lluminosa alhora. Pot recordar grups de slowcore dels noranta com Bedhead o The New Year i parla d'una relació de parella amb un toc autobiogràfic. Un músic i la seva parella, que voldria abraçar-lo ben fort. "No vull que t'agradi aquesta cançó" serveix com a títol perquè aquesta peça li porta records d'uns temps passats millors. 

On Tour
Aquest divendres 14 de desembre hi ha la preestrena de la nova gira d'Els Pets. Serà a la sala La Mirona de Salt, justament dos dies abans de l’estrena al Gran Teatre del Liceu, el diumenge 16 de desembre, en el marc del Suite Festival (amb totes les entrades exhaurides des de fa dos mesos).

La gira continuarà el 25 de gener al Teatre Kursaal de Manresa, l'1 de febrer al Teatre Auditori de Granollers, el 16 de febrer al Teatre Lloseta (Mallorca), el 8 i 9 de març al Teatre Fortuny (Reus), el 6 d'abril a La Daurada Beachclub (Vilanova i la Geltrú) i el 27 d'abril al Teatre de la Llotja (Lleida).
 

Els Pets. Foto: Michal Novak

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Mònica Bedmar, Àlvaro Sanz, estrena, videoclip, Els Pets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.