videoclips

«Diga-li!» que Auxili ja és aquí

La banda d'Ontinyent torna després de 2 anys d'aturada amb un videoclip

| 16/12/2021 a les 13:30h

Auxili
Auxili
A principis de mes, Auxili anunciava, a les xarxes socials, el seu retorn després de 2 anys d’aturada. “Han sigut dos anys molt llargs, dos anys per a cuidar-nos, per a retrobar-nos amb les nostres, per agafar perspectiva, distància i valorar des del silenci (…) Reprenem les cançons i els escenaris!”, comunicava la banda d’Ontinyent. El retorn s’ha concretat avui amb “Diga-li!” el nou, flamant i esperat tema d’Auxili.
 

Amb “Diga-li!”, la formació ha poetitzat el seu retorn i tots els motius per tornar: “Venim de nou, clar que no teníem prou”, comença versant la lletra. “Venim per ser far en la deriva, sal a la ferida (…) Teníem set, fam, la llengua en flama. Ganes de sentir-vos dinamitar de nou la plaça”. Una declaració d’intencions amb què la banda clama que encara queden moltes coses per dir, reivindicar i ballar. La cançó, amb els habituals ritmes jamaicans d’Auxili, apareix amb un videoclip a càrrec del mateix grup -i realitzat per Omar Hachemi-, que hi apareix tancat en cambres frigorífiques per representar el desglaç i la tornada a la calor dels escenaris.
 
La banda d’Ontinyent va decidir aturar la seva activitat després de 15 anys de trajectòria, quatre discos, sis gires consecutives i més de 250 concerts, en acabat el tour del seu darrer disc, Tresors (Propaganda pel Fet!, 2018). Durant aquestes quasi dues dècades, la formació pionera del reggae en català ens ha regalat temes tan celebrats com “Rude Girl”, “L’ona” i “Hui la liem”.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, edrvalencia, videoclips, actualitat, Auxili

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.