Estrenes

L'entre canta el caos identitari de l'adolescència

Estrenem en exclusiva el nou senzill del duo, «Rega'm»

L'Entre fa una crítica a les xarxes amb «XXA»

| 27/01/2022 a les 12:00h

L'entre
L'entre | Guiu Vallvé
L’entre és el duo emergent de música electrònica compost per Guiu Vallvé i Eugeni Puigdomènech. Després de 5 anys treballant a l'ombra, ara presenten Estímul (autoeditat): 9 cançons que utilitzen elements tant digitals com analògics. Cada quinze dies el grup estrena un dels senzills amb els corresponents videoclips, que experimenten amb diferents formats audiovisuals. Avui estrenem en primícia una de les noves peces: "Rega'm".


"Rega’m" és un senzill on la formació parla del conflicte identitari que neix a l'adolescència per la voluntat de crear una personalitat allunyada de la nostra infància. En l'àmbit musical, L'entre ha fet un pop electrònic que s'il·lumina per la tornada, que canta el melancòlic "No hi ets, però et sento llum", envoltada de vocòders i diversos detalls sonors. 

El videoclip que, com tots, està gravat, dirigit i editat pel mateix Guiu Vallvé, ens presenta la trama de la cançó des d'un simbolisme psicodèlic. El protagonitzen Marta Rovira i Jana Vallvé, que representen les dues cares d'una persona: una, que es nega a ser atrapada per l'autoritat i la impotència, i l'altra, estancada en la seva "identitat perduda, escletxa de l'ombra".


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, L'entre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.