Festivals

El Canet Rock farà veure sortir el sol un cop més

Demà se celebra el festival que dona el tret de sortida a l'estiu

| 01/07/2022 a les 17:30h

Stay Homas
Stay Homas | Gerard Mercadé
Aquest dissabte arriba un any més el Canet Rock, conegut per ser un festival de 12 hores de durada, fins a la sortida del sol. Aquest dissabte 2 de juliol el Pla d’en Sala s'omplirà de gom a gom -i és que se n'han esgotat les entrades- per veure les actuacions d'Stay HomasOques GrassesDoctor Prats i Ginestà, entre altres.


El festival l'inaugurarà el duet santandreuenc Ginestà (18 h), que repassarà els hits del nou disc Suposo que l'amor és això (Kasba Music, 2022). La cita anirà seguida pels concerts de la formació barcelonina Balkan Paradise Orchestra (18:45 h), el duet Marcel i Júlia (19:45 h) i el productor i cantant canetenc Josep Maria Mainat (La Trinca) (20:40 h). 

Al vespre, arribaran les actuacions del trio d’Aiguafreda i Centelles Els Catarres (21 h), que presentarà els seus Diamants (Halley Records, 2022); el trio nascut en una terrassa confinada Stay Homas (22 h) i la cantautora barcelonina Suu (23:15 h), que farà de la festa, un Karaoke (Halley Records, 2022). 
 
Passades les dotze tocades, el grup osonenc Oques Grasses (00:15 h) pujarà a l’escenari per celebrar el seu desè aniversari. Continuarà fent rebombori la banda de Montcada i Reixac La Pegatina (01:30 h), amb el seu nou treball Hacia otra parte (Warner, 2022) i el músic terrassenc Miki Nuñez (02:30 h) –guardonat al Premi Enderrock 2022 a millor directe–.
 
L’edició d’enguany es tancarà amb la formació calafellenca Buhos (03:30 h), que festejarà els quinze anys de trajectòria musical; el grup d’Alzira La Fúmiga (04:30 h), que recarregarà al públic d’energia per veure el sol amb la banda terrassenca Doctor Prats (05:30 h) i el seu darrer treball Pel cantó bo (Música Global, 2022).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Miki Núñez, festivals, actualitat, Canet Rock 2022, Canet Rock, Ginestà, Balkan Paradise Orchestra, Marcel i Júlia, JM Mainat, Suu, Els Catarres, Oques Grasses, Stay Homas, La Pegatina, La Fúmiga, doctor prats, Buhos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.