actualitat

Enderrock Sona - Especial Escena Valenciana amb Aina Koda, La Maria i Canciones de Nadie

Dimecres 15 de març presentem a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm el número 345 de la revista Enderrock, dedicat a l'escena valenciana

Ens hi acompanyaran Aina Koda, La Maria i Canciones de Nadie, que ens mostraran en directe els seus respectius nous treballs

| 07/03/2023 a les 17:10h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 15 de març, La MariaAina Koda i Canciones de Nadie ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de març per mostrar-nos els seus projectes. L'acte començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 345 de la revista Enderrock, dedicat a l'escena valenciana. Per poder gaudir de l'acte, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació de la banda Canciones de Nadie, liderada amb l'alcoiana Laura 'Socaixina' Llana, que mostrarà en directe el seu disc de debut: En los momentos buenos (Coopula Editorial, 2023). Tot seguit, una de les noves sensacions de l'arrel, la cantadora d'Oliva La Maria ens farà el recorregut per l'àlbum amb què s'estrena, L'assumpció (Propaganda pel Fet!, 2023). L'acte acabarà amb Aina Koda, el seu Percal (Guspira Records, 2023) i el seu rap combatiu des de Polinyà de Xúquer.
 

>> DEMANA LA TEVA DOBLE INVITACIÓ <<


Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, Aina Koda, La Maria, Canciones de Nadie, edrvalencia

COMENTARIS

La vida es bella

Montserrat Osuna Leon , 12/03/2023 a les 20:32

Todo lo que sale del corazón con armonia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.