Actualitat

Tanxugueiras canten en català amb «Més fort»

El trio gallec ha versionat al català «Stronger», de Kelly Clarkson

La cançó va ser originalment inclosa al Disc de la Marató de TV3 2022

| 21/08/2023 a les 16:00h

Tanxugueiras
Tanxugueiras
El trio gallec Tanxugueiras es va donar a conèixer a principis de 2022 en la primera edició del Benidorm Fest, el certamen encarregat de dictaminar el representant espanyol al festival d'Eurovisió. El grup va acabar en tercer lloc amb la cançó "Terra" darrere de les catalanes Chanel i Rigoberta Bandini. Ara, han publicat la seva primera cançó en català: "Més fort" una versió del popular tema de Kelly Clarkson "Stronger".


Aquesta adaptació al català ja va ser inclosa en el disc de La Marató de TV3 2022, en què Tanxugueiras va participar. Tot i això, la cançó no s'havia publicat fins al divendres passat a les plataformes digitals. La versió va ser adaptada pel productor Jordi Cubino (director musical del Disc de la Marató i d'Eufòria) i recupera el famós aforisme del filòsof alemany Friedrich Nietzsche "El que no et mata et fa més fort".

Paral·lelament, Tanxugueiras continua amb la seva Xira Midas, que farà parada el 24 d'agost a les Festes de Sant Bartomeu de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) i també està previst que pròximament estrenin una nova cançó en col·laboració amb Ruth Lorenzo.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Tanxugueiras, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.