En portada

Si sou amants del setè art i us agraden les crispetes, seguiu llegint

7 crispetes per a 7 films musicals

Jaume Biarnés de la Fundació Alícia ens proposa set receptes per amanir i maridar les crispetes amb set grans pel·lícules musicals. Com al gran musical Set núvies per a set germans, on uns rústics llenyataires buscaven parella, aquí teniu set amaniments perquè les vostres crispetes no se sentin tan soles i perquè pugueu degustar una bona sessió de cinema com cal. Amb bon gust.

7è Festival de Pasqua de Cervera

L'indret es converteix en capital de la clàssica a l'abril

El certamen de música clàssica dedicat als intèrprets catalans i a la música catalana presenta onze produccions que ocuparan diferents espais de Cervera del 6 al 16 d'abril. Hi passaran Hirundo Maris Trio, la Polifònica de Puig-reig, Ignasi Terraza, Blooming Duo i molts més.  


Un 440Clàssica&Jazz de cine

La revista anuncia els Premis Enderrock 2017 de la crítica en les categories de clàssica i de jazz

Carles Cases ocupa la portada del número 35 de 440Clàssica&Jazz. La revista dedica bona part de les pàgines a reflexionar sobre la música i el cinema, i també dona a conèixer els Premis Enderrock 2017 de la Crítica en les categories de clàssica i de jazz: Portrait (Seed Music), del Quartet Gerhard, i M·A·P (autoeditat), del trio format per Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats.

Werther sense reflexió

Crònica de la representació de l'òpera de Massenet al Liceu

L'òpera Werther, de Jules Massenet, s'està representant fins al proper 4 de febrer al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, amb direcció escènica de Willy Decker. Aquestes són la crònica i les reflexions que l'obra ha despertat en Oriol Pérez Treviño.

Llarga vida a la Cantata de Randa

El dissabte 28 de gener es va estrenar al Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música Catalana va acollir dissabte passat l'estrena de la Cantata de Randa, sobre textos de Ramon Llull amb llibret a cura de Neus Dalmau i música de Salvador Brotons, que dirigia l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, el cor de l'Orfeó Català, la soprano Marta Mathéu, el baríton Josep-Ramon Olivé i fins i tot els moments de narració de la rapsoda i actriu Sílvia Bel.

Queda inaugurada la nova sala de concerts Nota79

L’equipament està situat a Sarrià – Sant Gervasi

Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet van ser els encarregats d'inaugurar ahir la nova sala de concerts Nota79. Situada al carrer Vallirana 79, es presenta com un espai disposat a acollir tot tipus de concerts, espectacles de petit format i esdeveniments de caire cultural.

La petjada d'un gegant, a 440Clàssica&Jazz

Nikolaus Harnoncourt protagonitza la portada del nou número de la revista

La revista 440Clàssica&Jazz núm. 34, corresponent als mesos de desembre i gener, dedica la portada al gran director Nikolaus Harnoncourt, que va morir enguany després d'una vida establint fites cabdals en la història de la música. A més, el número es completa amb entrevistes a dues personalitats pianístiques, Jordi Sabatés i James Rhodes, un repàs a les músiques que s'han fet al voltant de Ramon Llull o el primer capítol de la història de la música catalana, entre altres continguts.

Tot esperant 'Elektra'...

Crònica de la darrera representació de 'Le nozze di Figaro' al Liceu

Le Nozze di Figaro s'ha representat les darreres setmanes al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Oriol Pérez Treviño va anar a la representació del passat 20 de novembre de la coneguda òpera mozartiana i aquesta n'és la seva crònica.

Macbeth al Liceu

Crònica d'Oriol Pérez Treviño

El Macbeth de Verdi ha obert la temporada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i s'hi representarà fins al proper 23 d'octubre. Oriol Pérez Treviño va assistir a la sessió del passat 8 d'octubre. Aquesta és la seva crònica.

Un gran violí que fa dansar la Pedrera

Joel Bardolet engega el 16 d'octubre la seva participació a les Residències Musicals

El cicle de concerts de les Residències Musicals a la Pedrera de Barcelona, que va inaugurar-se el setembre passat amb Elisabet Franch, continua aquest diumenge 16 d'octubre amb un recital amb dansa a càrrec d'un dels violinistes més prometedors de l'actualitat: Joel Bardolet.
Pàgina 1 de 40
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat