estrenes

La nova acústica intimista de Caïm Riba: estrenem «Guspira»

El nou disc del músic es dirà 'Nararai' i sortirà el 28 de setembre

| 07/09/2018 a les 12:00h

El cantautor formenterenc Caïm Riba
El cantautor formenterenc Caïm Riba | Juan Miguel Morales
Caïm Riba ha anat creant en els darrers anys, amb la calma que el caracteritza, les cançons que ara componen el seu nou treball, Nararai (DiscMedi, 2018). L’àlbum sortirà al mercat el 28 de setembre, però avui en podem tenir ja un tastet: es tracta de “Guspira”, una de les cançons més definitòries del disc.

Deixant enrere a poc a poc l’electrònica dels seus primers temps amb Pastora, el cantautor formenterenc s’ha anat apropant cada vegada més a un format més acústic i intimista. "Per a la confecció de Nararai no he buscat un estil concret”, explica Riba, “sinó que vaig component i recopilant les cançons que més m’agraden; podem dir que faig pop contemporani”.

La lletra de “Guspira” és, de la mateixa manera que ho són les altres cançons del nou disc, íntima i personal, beu de situacions viscudes i records de l'artista. Diu Caïm Riba: “Soc més músic que lletrista i les paraules em surten a partir del sentiment que m’evoca la música que estic tocant. A partir d’aquí, construeixo un relat”.

Riba va engegar el seu projecte en solitari fa quatre anys amb A 306 Km (Music Bus, 2014), després d’anys formant part del grup Pastora, amb el seu germà Pauet Riba i la cantant Dolo Beltrán.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Guspira, estrenes, Caïm Riba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.