festivals

El Grec 2020 es reformula amb una edició especial a prova de coronavirus

El festival, amb un preu reduït, aposta principalment per artistes locals com Judit Neddermann o Suu

Els ajuts a la cultura ja arriben

| 09/06/2020 a les 16:30h

Suu
Suu | Michal Novak
El festival Grec celebrarà la inauguració el proper 30 de juny al Teatre Grec. Enguany l'organització ha plantejat alguns canvis en l'esdeveniment per tal d'adaptar-lo a les condicions i mesures donades per la crisi sanitària. Així doncs, el festival, que fa una aposta clara pel talent local amb actuacions d'artistes com Suu, Manel o Judit Neddermann, comptarà amb tres seccions: 'Grec Festival', 'Grec en obert' i 'De Grec en Grec'.

La secció més convencional és el 'Grec Festival', amb 48 propostes que tindran lloc a tretze espais diferents, i en què podrem escoltar i veure actuacions d'artistes principalment locals com El Petit de Cal Eril, Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida, Els Amics de les Arts, Stay Homas, o Mayte Martín, entre d'altres. Però també músics i artistes internacionals com Omara Portuondo o la companyia de dansa i teatre belga Peeping Tom.

D'altra banda, la secció 'Grec en obert' combina actuacions presencials i en línia. Així, el públic podrà conèixer artistes de l'escena llatinoamericana que no poden assistir de manera presencial al festival, com Daniel Veronese o Alice Ripoll, escoltar podcasts, veure peces teatrals reconvertides a l'audiovisual o, fins i tot, fer un itinerari per la ciutat amb una audioguia.

Finalment, la secció 'De Grec en Grec' compta una programació que s'allargarà fins a l'estiu del 2021. En total, seran 24 espectacles reprogramats i tindran lloc a diversos teatres de la ciutat de Barcelona, però també a festivals del país, sempre sota l'etiqueta de Grec 2020.

Les entrades, que surten a la venda el 12 de juny, enguany seran d'un preu reduït, per apostar per la inclusió i facilitar l'accés a la cultura de moltes persones. A més, l'espectacle inaugural del festival tindrà un públic especial, ja que estarà dedicada a personal sanitari, d'emergències i dels àmbits que han lluitat a primera línia durant la pandèmia, com un petit homenatge.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, grec 2020, festivals, manel, stay homas, suu, festivals d'estiu, Festival Grec, grec

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.