Estrena

Estrenem «Botero», primer clip del debut en solitari de Gracià Pedro

El cantant de Bremen debuta amb el seu primer EP, 'Respiració branquial'

El clip, sorgit de les profunditats marines, recull l'esperit estival

| 27/06/2017 a les 13:30h

Gracià Pedro es presenta en solitari
Gracià Pedro es presenta en solitari | Pol Viladoms
Gracià Pedro –cantant i guitarrista de Bremen– presenta "Botero", videoclip de la cançó que s'inclou en seu EP de debut, Respiració branquial (autoeditat, 2017). Realitzat per Irene Mercader, que ja havia dirigit videoclips com els de "Fugir endavant" o "Liliana" del quintet barceloní, aquest cop ha fet tàndem amb Gerard Bosch.

"Botero" és un treball de collage animat cuidat al mil·límetre i ple de detalls, que reflecteix i transmet perfectament la metamorfosi aquàtica i l'adaptació al medi que ens proposa Gracià Pedro amb una lletra refrescant i perfecta per a l'estació estival. El músic s'inclou en el seu primer EP en solitari, Respiració branquial (autoeditat, 2017), un projecte personal on no es resguarda en el grup i que ha estat produït per Arnau Vallvé (Manel) a l'estudi Can Sons. 

"Sense voler, crec que m'ha sortit un EP una mica eclèctic i això m'agrada", explica Pedro sobre el nou treball. "El so està molt unificat, però a les cançons hi ha una mica de tot. Crec que parlo bastant de mi a les lletres, cosa que no havia fet tant amb Bremen. I musicalment la idea és que soni molt potent", conclou.



 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Botero, estrena, Respiració branquial, Gracià Pedro, Bremen, estrenes, videoclip

COMENTARIS

Graci putu crack. Viva bodega Gracian!

Anònim, 07/07/2017 a les 17:38

Graci putu crack. Viva bodega Gracian!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.