videoclip

Illa Carolina encara són feliços

Estrenem el nou clip de la banda, «Som feliços», del seu darrer disc, 'Bellavista'

| 14/02/2018 a les 13:30h

Illa Carolina
Illa Carolina | Arxiu del grup
Ni madurar és avorrit, ni fer-se gran no és un prat ple d’avorriment i herbes seques. Illa Carolina estrenen aquest divendres la seva tercera entrega discogràfica, Bellavista (DiscMedi, 2017), centrada en la bellesa que comporta qualsevol procés de maduració. A Enderrock.cat estrenem avui el clip de la cançó "Som feliços", d'un disc que també defensaran en directe per primera vegada aquest dissabte, 17 de febrer, a la sala NauB1 de Granollers.

"El videoclip i la idea de fer-lo emulant els anys 90 va sortir ràpid. Teníem ganes de fer un vídeo de 'directe' i vam pensar en la idea de la flipada americana del grup que toca a la festa de graduació de l'institut", explica la cantant del grup, Carol Badillo. "Vam deixar la idea de la graduació per la complicació estètica i vam decidir situar-ho en una festa d'estiu d'institut."

Els anys 90 són la dècada en què la formació va viure l'adolescència i en què, diuen, van gaudir més de la música, i per tant és una època que queda molt ben reflectida al disc. El vídeo, gravat per Guillem Tramullas i Xef Vila, i dirigit i editat per aquest últim, va ser enregistrat en només un dia, amb tota la colla d'amics i seguidors del grup fent de públic. "L'Àgata Casanovas es va encarregar de la producció i l'art", diu Badillo, que afegeix: "Pel que fa a imatge, el Xef va treballar-la perquè hi donés el rotllo VHS tan de l'època. La cançó, la lletra, és un himne ja per nosaltres. Amb lletra directa i sense filtres".

Tot plegat, la banda ho resumeix així: "Un missatge des de l'illa. Segon single. 'Som feliços'. Tercer disc. Bellavista. Gravat a Kiev per un calvo. VHS. Mola que te cagas. A un gimnàs perquè a fora hi feia un fred de l'hòstia. Encara som feliços".

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Som feliços, Bellavista, Illa Carolina, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.