Sona9

Quatre tastos de primavera al Sona9 d'iCat

Al programa d'avui escoltarem una petita degustació de quatre grans discos catalans que sortiran el mes de març

També s'hi podran sentir temes de Ferran Palau, Pirat's Sound Sistema i El Petit de Cal Eril, entre d'altres

| 19/02/2018 a les 12:00h

Els Catarres
Els Catarres | Juan Miguel Morales
Amb la tornada d'iCat a la FM, fa alguns mesos que el programa Sona9 també hi té un nou espai: els dilluns d'11 a 12 de la nit teniu una cita amb el concurs en clau radiofònica de la mà de Lluís Gendrau.

Fins ara s’hi han pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017, entre d'altres. Avui hi sentirem un primer tast de quatre grans discos catalans que es preparen per al mes de març: Tots els meus principis (Música Global, 2018) d'Els Catarres, Ahora o nunca (DRO Warner, 2018) de La Pegatina, Dones i homes del cap dret (Satélite K2018) de Trau i Parnàs (autoeditat 2018) de Roger Mas.

També hi sonaran els temes "Res" de Ferran Palau, "Només ens queda cantar" de Chet, "Com puc saber què penses" d'El Petit de Cal Eril, "Ben lluny" de Pirat's Sound Sistema, "Una dona llarga i prima" de Guillem Roma, "Som lliures" de Mireia, "Don't Play With Us" de The Crab Apples, "Micronèsia" de Galindos i "Bic ruiu" d'Arnau Caparó.
Arxivat a: Enderrock, Sona9, iCat, Els Catarres, La Pegatina, Trau, Roger Mas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.