La tercera semifinal del Sona9 2018 arriba a Vic

El Mercat de Música Viva acull una nova prova en directe del #18Sona9

La Plaça dels Màrtirs de la capital d'Osona va omplir amb les actuacions dels grups Ushanka, Monxos i Novembre Elèctric

Avui el Sona9 aterra al Mercat de Música Viva de Vic

| 15/09/2018 a les 20:20h

Imatge il·lustrativa
El Sona9 és una cita clàssica del Mercat de Música Viva de Vic. Fidel a la seva cita, enguany ha acollit de nou una de les semifinals del concurs.

Els barcelonins Ushanka han estat els encarregats d'obrir els concerts amb una bona mostra de la seva sonoritat propera al pop-folk. El quintet ha versionat adaptant-la al català tot un "hit" de Raphael com és "Mi gran noche", i pel que fa a l'altre prova del Sona9 van musicar el poema d'Estel Solé, "La caverna".
 

Ushanka a la semifinal del Sona9 2018, al MMVV Foto: Carles Rodríguez





 

Monxos a la semifinal del Sona9 2018, al MMVV Foto: Carles Rodríguez


Monxos , des de Pollença, van agafar el relleu amb la seva fusió de pop i rock progressiu, que el quartet actualitza i reivindica en la seva proposta. "Close to Me", el claàssic de The Cure va ser la seva versió adaptada al català, mentre que "Un camí" de Jaume Coll va ser el poema que va musicar el grup balear.



 
Una de les propostes més interessants del nou pop valencià com són Novembre Elèctric , van ser els encarregats de tancar la tercera semifinal del #18Sona9 al Mercat de Música Viva de Vic. La formació d'Algemesí van musicar el poema de l'Estel Solé, "La caverna" i versionar al català la cançó "Chasing Cars" del grup d'Irlanda del Nord  Snow Patrol .





La darrera semifinal del #18Sona9 serà el proper divendres 21 de setembre a les 18:45 h a la plaça Joan Coromines de Barcelona, en el marc del BAM, a les Festes de la Mercè. En aquest concert actuaran els grups Cabot! , de Marratxí,  L'Home Invent , de Montcada i Reixac, i Pubilles Ninja , de Sant Cugat del Vallès.
 

Novembre Elèctric a la semifinal del Sona9 2018, al MMVV Foto: Carles Rodríguez

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2018, MMVV 2018, Ushanka, Monxos, Novembre Elèctric

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.