videoclips

Narcís Perich ens convida a guarir-nos a «La casa de Manlleu»

Estrenem el videoclip del single del darrer àlbum del cantautor, 'Puigdemont'

Enderrock Sona amb Ju i Narcís Perich a la Damm

Narcís Perich: «Ja no estic per foteses ni puc esperar res de l’altre món»

| 17/12/2018 a les 13:20h

Narcís Perich
Narcís Perich | Juan Miguel Morales
Amb la revista Enderrock d'aquest mes ha sortit el darrer disc del cantautor alellenc Narcís Perich, Puigdemont (autoeditat, 2018). Després de cinc anys de silenci discogràfic, el músic ens porta 13 noves cançons que, malgrat el títol de l'àlbum, no són ben bé polítiques. "Les cançons del disc parlen d’amor i desamor, no hi ha un contingut polític explícit, però el moment que visc és aquest. Jo estava fent les cançons mentre Puigdemont proclamava la República", explica Perich a l'entrevista amb Sandra Tello a Enderrock. El passat mes de novembre vam fer ja alguns avançaments del disc, i avui n'estrenem un videoclip: "La casa de Manlleu".


"La casa de Manlleu" és el primer single d'aquest setè àlbum i "és una cançó molt vitalista", explica Perich, "la casa representa un lloc màgic on es guareixen totes les penes i els mals". La lletra, de fet, parla de com en aquesta casa especial de Manlleu s'hi transformen les penes en goig, la pluja en sol, i com "l'alegria fondrà les pors".

El videoclip, dirigit per Ivet Garcia i Pol Montserrat, ha estat rodat a Alella amb les aparicions tant de músics –Mark Ullod i Paco López, bateria i baixista de la banda de Perich, o el cor Les Kirias– com d'amics que representen els personatges que van fins la casa per curar-se: "Hi arriben somiadors, hi arriben professors, hi arriben cecs i pintors", canta la lletra. El primer concert de presentació del músic alellenc serà el proper 26 de gener al Centre Cultural Albareda en el marc del festival Barnasants.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Narcís Perich, Puigdemont, estrenes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.