Estrena

Taknata musiquen la follia, estrenem «El foll»

La banda anoienca estrena el primer avançament del seu segon disc, 'Desaïllat' (Hidden Track, 2019)

| 15/01/2019 a les 12:30h

Taknata
Taknata | Bárbara Balcells
No saber com classificar la música que fa una banda és un bon indicatiu. Ser inclassificable és un què i Taknata tenen aquest què. La formació composta per Albert Puig, Òscar Domènech, Jordi Matas (El Petit de Cal Eril, Ferran Palau) i Gès torna després del primer disc homònim, Taknata (Hot Blues Records, 2016), amb un avançament del que serà el seu segon experiment musical, Desaïllat (Hidden Track, 2019). Això és "El foll".




La mètrica trastocada de la cançó i l'esperit acústic i càlid que l'envolta la fan acostar-se una mica a la música de l'Ona Laietana. Psicodèlia d'estar per casa al més pur estil Chichonera's Cat d'Ia Batiste. El fet que la cançó sigui instrumental només fa que reforçar la història del projecte: un punt de trobada entre les experiències, la filosofia i la relació dels quatre membres.

A partir del 8 de febrer el disc ja es podrà trobar a les botigues i en format digital. Desaïllat ha estat gravat per Joan Pons (El Petit de Cal Eril) al seu refugi de Guissona, al Teatre de Cal Eril. Jordi Matas i, en general, tota la banda han estat molt presents en tot el procés de producció. Harris Newman s'ha encarregat de la masterització i el disseny ha anat a càrrec de Joan Codina. Una de les novetats d'aquest nou disc ha estat l'ús d'instruments com el kamele n'goni o de sintetitzadors.
 

Portada de «Desaïllat» Foto: Joan Codina

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, psicodèlia, El foll, Taknata, estrena, Desaïllat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.