Festivals

Diego el Cigala, Clara Peya, Marc Parrot i Núria Graham se sumen al Festival Ítaca

La setena edició del festival empordanès se celebrarà del 20 d'abril al 7 de juliol

La cita presenta un cartell paritari

 Guillem Roma i Judit Neddermann protagonitzaran la tradicional Batalla de Galls

El festival Ítaca s'eixampla per l'Empordà amb una trentena de concerts

| 11/03/2019 a les 11:26h

Diego El Cigala
Diego El Cigala | Arxiu Pirineos Sur
El Festival Ítaca amplia horitzons a tot l'Empordà: aquest matí en una roda de premsa a l'Escala s'ha anunciat que la població s'incorpora entre les localitats que acolliran la trentena de concerts que enguany programa el Festival Ítaca.

Diego el Cigala –commemorant el quinzè aniversari de la publicació del disc Lágrimas negras (‎Calle 54, 2003)–, Pegasus –amb motiu del quarantè aniversari està fent una gira de comiat que el durà al JazzPera–, Marc Parrot –i l'escenografia del seu particular Refugi, sonant dins una iurta de nou metres de diàmetre–, Clara Peya –que portarà la seva música al Teatre Municipal de Palafrugell–, Núria Graham, Judit Neddermann i Guillem Roma –que protagonitzaran la ja tradicional Batalla de Galls a Gualta– i Pavvla són alguns dels noms que avui s'han anunciat per al festival, que ja havia anunciat anteriorment els concerts de Berri Txarrak, Albert Pla, Doctor Prats, Iseo & Dodosound with the Mousehunters, Lágrimas de Sangre, Zoo, Suu, Vandal, Lildami, Serial Killerz i el DJ Carles Pérez (de Ràdio Flaixbac).

Pujada al Castell del Montgrí
Enguany la mítica pujada al castell se celebrarà el 19 de maig i es tenyirà de lila, per donar suport "als moviments que treballen per la igualtat entre dones i homes, i solidaritzar-se amb les preses i exiliades polítiques". En aquesta línia, l'organització ha anunciat que la d'enguany és l'edició més paritària del festival, mostrant un equilibri en el cartell que es vol mantenir a les properes edicions del festival.

El tret de sortida del festival serà el 20 d'abril a l'Escala, amb les actuacions de Zoo, Lágrimas de Sangre i Suu. Serà una gran estrena per a un festival que, a més de l'Escala, omplirà de música Palafrugell, Torroella de Montgrí, Gualta, Ullastret, Púbol, la Bisbal d'Empordà, l'Estartit, la Pera i Calella de Palafrugell, on el 7 de juliol hi haurà el concert únic de Diego el Cigala a la Platja de Port Bo.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festival Ítaca, Zoo, Diego el Cigala, L'Escala, Empordà, Marc Parrot, Ítaca, festivals, Suu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.