videoclips

Sandra Bautista salta a la pista de ball

Estrenem el videoclip de "Fidel al teu estil", que formarà part del nou disc de la cantant de Martorelles

| 12/09/2019 a les 09:00h

Sandra Bautista
Sandra Bautista | Michal Novak
No importen els anys que passin, ser una mateixa ha de ser sempre la teva constant vital. O almenys aquest és l'objectiu de la cantant Sandra Bautista, guanyadora del Sona9 2018, que publicarà aquest mes de setembre el nou àlbum Trapezista (Satélite K, 2019). Estrenem el videoclip de "Fidel al teu estil", una cançó que, com avança el títol, vol animar tothom a no tenir por de mostrar-se tal com és.

L'audiovisual de la vocalista de Martorelles és una peça festiva que treu a ballar fins i tot als comensals d'un restaurant. Bautista mostra en aquesta cançó de funk com el moviment és "un codi universal" que pot unir dues persones, pot sincronitzar "el teu batec amb el meu". Tot sota la premissa de mantenir l'essència de cadascú intacta. 


La vocalista, que va ser portada de la revista Enderrock del mes d'agost, ja té a punt les cançons del proper treball, que veuran la llum de forma imminent, aquest mes de setembre. A més, Bautista té programada una gira de concerts que començaran el dia 21 d'aquest mateix mes al Mercat de Música Viva de Vic, on presentarà les sorprenents melodies de Trapezista
 

Sandra Bautista Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, estrena, Sandra Bautista, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.