estrenes

Suasi i Els Electrodomèstics, quan eren al·lots

El grup palmesà liderat per Pep Suasi avança "A la llum de la lluna", el primer senzill del disc que és a punt de descobrir

| 02/06/2020 a les 10:45h

Suasi i els Electrodomèstics
Suasi i els Electrodomèstics | Neus Fafa
"A la llum de la lluna" és el primer raig que apareix del nou àlbum de Suasi i Els Electrodomèstics que veurà la llum definitivament a finals d'estiu. Que triomfi l'amor (RGB, 2020) serà el quart àlbum discogràfic de la banda palmesana liderada per Pep Suasi, també conegut pel seu antic projecte Fora des Sembrat. Tanmateix, amb Suasi i Els Electrodomèstics porten un ritme decidit, quant a publicació de títols i evolució creativa, i aquest nou treball serà el tercer en tres anys consecutius. A partir d'avui, ja es pot escoltar el primer avançament del títol, que s'estrena a enderrock.cat acompanyat d'un videoclip il·lustrat. 


L'aire de melangia pels estius de joventut és el fil conductor d'una cançó que s'explica com una corranda i s'endinsa en el nou univers sonor de Suasi i Els Electrodomèstics, que promet tenir encara molt camí per gaudir. La peça audiovisual que acompanya "A la llum de la lluna" és obra de Diego Ingold, un bon conegut del grup amb qui han confluït de forma creativa enmig d'aquest camí i on la complicitat ha donat com a resultat aquest videoclip. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, A la llum de la lluna, estrenes, Pep Suasi, EDRBalear, Suasi i Els Electrodomèstics, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.