festivals

Neix el Festival Som de Mar: una setmana de concerts vora el mar

Lloret de Mar acull enguany un nou cicle musical als Jardins de Santa Clotilde

El festival ha programat artistes com Judit Neddermann, Sofía Ellar, El Pot Petit o Ramon Mirabet, entre altres

| 06/07/2020 a les 16:30h

Judit Neddermann
Judit Neddermann | Xavier Mercadé
Lloret de Mar acull aquest estiu un nou festival. En un context de pandèmia, la ciutat ofereix cultura als seus habitants i fa una aposta clara per reactivar el sector. Així, del 23 al 30 de agost, l'escenari idíl·lic dels Jardins de Santa Clotilde s'omplirà de les actuacions del cicle Som de Mar.

El festival arrenca per la porta gran, amb una programació de qualitat que portarà, cada dia de la darrera setmana d'agost, un artista diferent. Judit Neddermann donarà el tret de sortida el diumenge 23, i la seguiran diàriament grups com el tribut a Abba, Abba The New Experience (24/08), Fel Faixedas (25/08), Sofía Ellar (26/08), El Pot Petit (27/08) o Ramon Mirabet (28/08), a més de dos artistes encara per confirmar que seran els encarregats de tancar aquesta primera edició de Som de Mar.

La iniciativa neix de l'acord entre l'Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Promotora U98 Music. L'escenari escollit ha estat el Jardins de Santa Clotilde, siutats damunt del penya-segat entre Cala Boadella i la Platja de Fenals, amb vistes al mar. En aquest ambient de conte, els assistents al festival podran gaudir, no només del paisatge i dels concerts presentats, sinó també d'actuacions de grups locals, de la gastronomia mediterrània servida pel Gremi de bars, restaurants i cafeteries de Lloret de Mar o, fins i tot, de desfilades de moda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Promoció Econòmica Lloret (@promocio_lloret) el

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, El Pot Petit, festivals d'estiu, festivals, Lloret de Mar, Judit Nedermann, Sofía Ellar, Ramon Mirabet, Som de Mar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.