actualitat

Tot a punt per a una 'batalla de gallos' especial

Tres catalans, tres valencians i un mallorquí participaran demà a 'La Última oportunidad', on es jugaran un lloc a la Final de la Redbull Batalla de Gallos estatal

| 15/10/2020 a les 18:00h

Blon en una Batalla de Gallos
Blon en una Batalla de Gallos
La covid-19 també ha alterat els plans de la Redbull Batalla de Gallos, la competició on s'enfronten els millors rapers de freestyle estatals. En una edició estàndard s'haurien disputat les finals regionals i, just abans de la final, una repesca anomenada "La última oportunidad".

La situació de pandèmia ha provocat l'anul·lació de la competició regional i l'accés directe a l'última oportunitat. A més, dels tres primers classificats de l'any passat –Zasco Master, Sweet Pain i Force–, que per aquest motiu havien obtingut el passi directament per la final, només n'hi haurà dos. El guanyador Zasco ha renunciat a defensar la seva corona i va ser substituït, en un primer moment, per BTA, quart classificat a la Redbull Batalla de Gallos 2019. Però aquest ha hagut de renunciar també a la invitació en donar positiu per coronavirus. Finalment, s'ha optat per afegir una plaça més per als guanyadors de l'última oportunitat. 

"La última oportunidad" se celebrarà el divendres 16 d'octubre i la final està prevista per dissabte. Enguany, les actuacions dels 23 finalistes es duran a terme sense públic presencial però seran emeses en streaming, a YouTube i a Redbull TV

Entre els finalistes de l'edició hi ha tres participants catalans: Blon (Parets del Vallès), Khan (Badalona) i Reuto (Castelldefels), tres més del País Valencià Cixer (Alacant), Hander (València) i Zanco Shadow (València), així com un mallorquí, Vegas. Després de la baixa d'última hora del popular Chuty (també positiu de coronavirus) els grans favorits són Skone i Gazir, amb el permís de freestylers com ara Sara Socas, Sweet Pain i Blon, entre d'altres.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Última Oportunidad, Reuto, Khan, Blon, Final Nacional, Redbull, actualitat, Batalla de gallos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.