ESTRENES

Família Fracàs, una família amb moltes històries per explicar

A toc de punk rock, amb lletres quotidianes i plenes d'humor, arriba «Família Fracàs», el nou senzill de la formació egarenca

| 28/10/2020 a les 12:00h

Família Fracàs
Família Fracàs
A tot poble i ciutat trobem famílies peculiars, diferents, úniques, amb renom que ve d'antic... Hi ha qui diu que a Terrassa se'n troba una de ben rockera i amb molts problemes i fracassos per explicar, coneguda com la Família Fracàs. La banda egarenca, formada per membres de grups com SubversaOstiaputa i K-Soviet, presenta el nou avançament del primer disc, Problemes del Primer Món (Tropical Riot Music, 2020). Estrenem, en exclusiva, "Família Fracàs”.


El powertrio de punk rock descobreix un senzill ple de tocs humorístics i irònics. "Una cançó que parla de la importància de la família triada, de la gent que t'envolta", explica la banda, i que "ajuda a superar els problemes i els obstacles de la vida". El tema és un crit a viure com si no hi hagués demà, en una espècie de carpe diem constant; un optimisme que s'imprimeix també en les melodies que l'acompanyen, que evoquen himnes alegres.

L'energia desfermada de la banda s'encarrila també a través de l'audiovisual dirigit per Albert Perdices, on observem la formació en acció donant-ho tot. Tot plegat quedarà recollit al nou àlbum que Família Fracàs és a punt de presentar, enregistrat i mesclat a Terrassa, a l’EM Estudi, per Xavi Escribano, i masteritzat a Ultramarinos per Víctor Garcia.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Família Fracàs, videoclip, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.