Actualitat

El nou episodi de 'Clipping' comptarà amb el Sr. Chen, la realitzadora Laura Martinova i l'actriu Sílvia Bel

El nou episodi s'emet aquesta mitjanit al Canal 33

'Clipping' convida aquesta setmana a La Fúmiga, el realitzador Ricardo Salas, i la periodista Violeta Gumà

| 03/04/2021 a les 14:00h

Sr. Chen
Sr. Chen
Avui, a les 23:57h, s’emetrà el 21è capítol de Clipping al 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes la realitzadora Laura Martinova, el músic Sr. Chen i l’actriu Sílvia Bel.

A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte, la realitzadora de Mollet del Vallès Laura Martinova parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Noia, Inspira i Núria Graham, entre d’altres. “El clip de la setmana”, que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el músic Sr. Chen, que presenta “La Wave”, un tema en solitari del raper i compositor de Rubí Martí Mora, conegut com a productor de Lildami.

 

L’actriu Sílvia Bel és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Cançó de fer camí”, amb Mireia Vives i Gemma Humet, dirigit per Lorena Perales i Manuela Alandes. El tema, amb música de Borja Penalba, adapta versos de Maria Mercè Marçal. A “La nevera”, el programa recordarà un clip del grup Anna Roig i l’ombre de ton chien: “Bigoti vermell”, dirigit per Lyona, l’any 2011. Aquest tema és un dels més populars del repertori de l’artista de Sant Sadurní d’Anoia.

En aquest 21è capítol també es podran veure els clips “Et volem a casa”, de la banda de fusió La Fera, que s’estrena col·laborant amb Carla Collado, i “Tipus suite”, un vídeo en què el grup Manel s’ha inspirat en el folk mallorquí. A més, hi sortiran produccions de Julieta, Da Souza, i Ricky Gil amb Biscuit i Joana Serrat, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, mireia vives, Gemma Humet, Sr. Chen, anna roig i l'ombre de ton chien, La Fera, manel, clipping, Mireia Vives, clipping TV3, gemma humet, borja penalba, maria mercè marçal, Carla Collado, da souza, julieta, Ricky Gil, Biscuit, Joana Serrat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.