FESTIVALS

Torna el Festival de Pedralbes més internacional

Blaumut i Els Amics de les Arts són alguns dels grups que actuaran enguany al cicle

Aquest divendres 18 de març es posen a la venda les entrades dels 34 concerts

| 16/03/2022 a les 15:00h

Blaumut
Blaumut | Xavier Mercadé
El festival Jardins Pedralbes ha presentat avui el cartell de la desena edició, que es durà a terme entre el 7 de juny i el 24 de juliol de 2022, en una roda de premsa a la Casa Seat. Després d'una edició marcada per la pandèmia i realitzada completament amb artistes nacionals, torna el festival Jardins de Pedralbes en la seva faceta més internacional amb noms com Crystal Fighters, Jessie JDiana KrallPatti Smith o Jehtro Tull. De l'escena musical en català hi actuaran Blaumut, el 10 de juny, i Els Amics de les Arts, el 17 de juny.

El director del festival, Martín Pérez, considera aquesta edició com "el millor festival Jardins de Pedralbes de la història". El cicle reunirà 34 actuacions, algunes reprogramades de les edicions del 2020 i 2021, com les de l'argentí Andrés Calamaro, els londinencs Madness i Alan Parsons o la danesa Agnes Obel. En aquest sentit, Pérez ha agraït el suport del públic que "ha conservat l'entrada des del 2019 durant aquests temps difícils". Així el cicle ja té venut un terç de les entrades d'enguany, que es posaran a la venda aquest divendres 18 de març.

A més dels artistes esmentats, completen el cartell músics internacionals com Jorge DrexlerKool & The GangGilberto GilBeach BoysA-HAJuanes o James Blunt, i artistes de l'àmbit estatal com RosarioDiego El CigalaRapahelLoquillo o Pablo Alborán.

Paral·lelament, el jardí del Palau Reial tornarà a acollir actuacions d'artistes emergents abans dels concerts principals a l'auditori, en la zona 'Village'. La programació, així com les propostes gastronòmiques que s'hi oferiran, es desvelaran properament.
 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Els Amics de les Arts, blaumut, Festival de Pedralbes, Festivals, festivals d'estiu, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.