Estrenes

Setembre encara té esperança «Sota la cendra»

Estrenem en prímicia el nou tema i videoclip de la banda granollerina

| 05/05/2022 a les 11:00h

Setembre
Setembre
Setembre és la banda de pop-rock formada per Juanjo Rubio (veu), Ferran Gil (guitarra), Jordi Alba (bateria), Joan P. Puigdomènech (baix) i Jordi Revilla (piano). Durant la seva trajectòria musical i professional, el quintet ha publicat dos treballs Les hores trobades (Picap, 2015) i De feres i treves (Picap, 2017). A partir de la postpandèmia, Setembre ha anat presentant diversos senzills com "Sostre de cristall" o "Quan encara no sorties als meus plans". Avui, estrenem en primícia a Enderrock.cat la cançó i el clip "Sota la cendra".
 

"Sota la cendra" és la nova balada de Setembre que parla d’aquells moments en què ets al pou i tens la sensació que no podràs sortir-ne mai. Però, el cantant, juntament amb la melodia interpretada al piano, versa amb esperança: "Que de les caigudes fem lliçons, i de les derrotes somniadors, que no quedi fang on enfonsar-se".

Al videoclip que acompanya la cançó es veu un home al mig del bosc cavant un forat. Amb aquesta imatge es representa el treball i la força de voluntat necessària per a enfrontar-se als problemes. El tema ha estat produït per Jesús Rovira –baixista i productor de Lax’n Busto– i Setembre, enregistrat a La Casamurada i masteritzat als estudis Ultramarinos. L’audiovisual ha estat produït per OffTheREC Produccions.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, setembre, Jesús Rovira

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.